Bijbels Hebreeuws leren

In enkele dagdelen kun je ontdekken welke diepere betekenissen en lagen er te vinden zijn in de Bijbel vanuit het Bijbels Hebreeuws. De basiscursus Bijbels Hebreeuws is goed te volgen voor wie nog niet/ weinig bekend is met de Bijbels Hebreeuwse letters en Hebreeuwse manier van denken én ook inspirerend voor wie al eerder heeft kennisgemaakt met het Bijbels Hebreeuws. Een cursus waarin je méér dan alleen de taal leert op een ontspannen, creatieve en interactieve manier. De cursussen worden in Ede gegeven.

Het is ook mogelijk cursussen van jes-creations te organiseren in andere plaatsen, waar een groepje geïnteresseerdenslide hebreeuws 02 zich verzamelen. Neem contact met ons op als je zelf een cursus wilt organiseren. Dit kan bij je thuis, in een zaaltje of op een andere geschikte locatie. Spreekbeurten behoren ook tot de mogelijkheden. Omdat we geen vaste locatie hebben, kan de prijs per cursus en per plaats/locatie verschillen.

  • Laagdrempelig en (inter)actief met elkaar aan de slag
  • Ontdek diepere betekenissen van een Bijbeltekst
  • Inspirerend en opbouwend, je leert méér dan een taal
  • Ook bij jou in de buurt te organiseren

Bel of mail ons ook als je bijvoorbeeld
- al wandelend verdieping wilt ontvangen in pastorale thema's, met onderbouwing vanuit de grondtekst (zie voor meer informatie bij wandelcoaching)
- als je met name de Bijbels Hebreeuwse letters wilt leren lezen en schrijven en er op een creatieve manier mee aan de slag wilt.


We kijken graag samen met jou wat mogelijk is.
• Lees verder over de Basiscursus Bijbels Hebreeuws in 6 dagdelen/ avonden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een andere type cursus Bijbels Hebreeuws bij jou in de buurt


Op al onze activiteiten zijn algemene voorwaarden van toepassing.