JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

Opleiding wandel - & natuurcoach

In de opleiding wandel - & natuurcoach leer je om op een doelgerichte en professionele manier anderen te coachen. Dit wordt ondersteund met diverse coachmodellen, coach-gespreksvaardigheden en wandel - & natuurcoachoefeningen en individuele ondersteuning.

We trainen met een kleine groep (4-6 personen), hierdoor kunnen persoonlijke leerwensen worden afgestemd op de wandel - & natuurcoaching die jij wil bieden. Start opleiding wandel natuurcoaching 24 maart 2023De een wil daarin meer de nadruk leggen op pastoraat, de ander op het leren stellen van vragen, tools om te coachen of de natuur meer in de gespreksvoering te betrekken. De opleiding is ook zeer geschikt voor diegenen die wandelcoaching willen combineren met het (wandel)pastoraat. Al met al een stevige basis, om al wandelend te kunnen coachen en/of pastoraat te geven.Tijdens de lesblokken is er ruimte voor verwerking van het geleerde en oefenen we met de stof (ervaringsgerichte coaching), zodat je toegerust aan het wandelen gaat met je eigen (proef)klanten.

Dé opleiding wandel - & natuurcoach bij jes-creations:

 • Kleine groepen, met persoonlijke aandacht
 • Klassikaal en individueel les
 • Deels begeleide intervisie
 • Bijbelse onderbouwing, inclusief pastoraat
 • De opleiding is opgebouwd vanuit 'Horen', 'Zien' en 'Wandelen'.
 • Wandel - & natuurcoach gespreksvaardigheden
 • Persoonlijke feedback op je leerproces
 • Open en oplossingsgerichte vragen stellen met een - to the point - coachmodel.
 • Gebruikmakend van de principes van Krachtgericht coachen
 • Kennis van en over bomen, planten & de natuur in de coachgesprekken inzetten.
 • Gebruik maken van meer dan 50 verschillende wandel - & natuurcoach oefeningen en je weet wanneer je deze het beste kan inzetten.
 • Weet je (als je dat wilt) op welke wijze je je eigen wandelcoach-aanbod (pr-marketing-acquisitie).

Testimonial(s):

"Na de Wandelcoaching afgelopen vrijdag kwam ik bruisend en energiek thuis. Terwijl ik in mijn huidige baan uitgeblust thuiskom. Dat contrast heeft me aan het denken gezet."

"Hier heb ik misschien wel de meeste groei in doorgemaakt tijdens de opleiding! In het begin waren mijn gesprekken gewoon gesprekken, die bovendien alle kanten op konden waaien. Daar is structuur en rust in gekomen, en tegelijkertijd ruimte en vrijheid. Dat werkt heel fijn en geeft echt het idee met iemand ‘op weg’ te zijn!"

Dit jaar heb ik als een enorm leerzaam ervaren. Genoeg om nog mee aan de slag te gaan in mijn eigen natuur- en wandelcoachpraktijk.

Locatie:

De opleiding wordt gegeven in (de directe omgeving van) Ede, vlakbij diverse afwisselende natuurgebieden.

Data en tijd:

Opleiding wandel - & natuurcoaching start in 2024.

15 maart
19 april
17 mei (dagdeel begeleide intervisie)
28 juni
13 september
8 november

Van 9:00 tot 17:00 uur.

Brochure per mail - opleidingsjaar:

In de brochure staat meer informatie over de inhoud van de opleiding, investering, programma van de opleiding.

Dload de brochure opleiding wandel natuurcoach 2023 2024

Wil je ook professioneel wandel - & natuurcoach worden? Meld je aan voor de opleiding wandel - & natuurcoach per maart 2024:

 Ik meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

Vragen:

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend gesprek of de opleiding geschikt voor je is?

Mail ons gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 12 08 74 70

Nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van nieuws over de opleiding tot wandelcoach, wandelcoachtrajecten en andere activiteiten of wetenswaardigheden. Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief over wandel natuurcoaching

 

 

 

Wil je graag meer informatie over het aanbod van jes-creations, vraag informatie aan:

Ik ontvang graag meer informatie

 

 


Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Als (hoofd)docent van de opleiding tot wandel- en natuurcoach binnen jes-creations vindt hij het waardevol dat studenten groeien in zelfvertrouwen, stappen maken in het vaardiger worden in de coaching en hiermee met een open blik met een ander op pad kunnen gaan.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en o.a. de training krachtgericht coachen. Al haar kennis en ervaringen zijn waardevolle bouwstenen in haar werk als wandelcoach. Marijke biedt een bijdrage aan onderdelen in de opleiding. Ze geeft ook graag onderwijs vanuit (de grondtekst van) Gods Woord over alledaagse thema's, onder andere in het begeleiden van groepswandelingen, geven van (wandel)workshops of lezingen. Schilderijen kunnen hierbij ondersteunend zijn.  

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, ook in opdracht.

Wandelcoaching: het bieden van wandelcoaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, trainingen in gespreksvaardigheden, supervisie en bedrijfsondersteuning en toerusting van pastorale teams, begeleide groepswandelingen ook als workshop aan te bieden bij conferenties.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om Hebreeuwse woorden of letters in het ontwerp te verwerken.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.