JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

Bedrijfsondersteuning wandel- & natuurcoaches

Bedrijfsondersteuning wandel- & natuurcoaches

We merken dat er behoefte is:paddestoel 2

  • voor tussentijds overleg hoe om te gaan met een bepaalde situatie, zoals het in beweging krijgen van een klant
  • aan supervisie, knelpunten waar je bij jezelf tegenaan loopt in de coaching
  • scherp te blijven om open vragen te blijven stellen en het oefenen van coachgespreksvaardigheden om uit de adviesrol te blijven
  • om mee te denken over productvorming voor nieuwe producten, pr en marketing
  • om te oefenen en uitdenken van natuur - & wandelcoachwandelingen. Hoe kan ik mijn traject nog creatiever maken en meer doen met de natuur en andere creatieve werkvormen.
  • of andere zaken waar je als wandel- & natuurcoach of persoonlijk tegenaan loopt.
  • Daarnaast ondersteuning in de financiële administratie, voor diegene die coaching leuk vindt om te doen, maar aanhikt tegen 'alles wat daar nog meer bij komt kijken'.

Hoe werkt het?

Voor deze sessies is een half uur per maand genoeg. Sommige sparen de tijd op voor 1 uur/ 2 maanden of 1 keer per kwartaal 1,5 uur. Zowel telefonisch als een afspraak in Ede is mogelijk. Het budget (12 keer een half uur per maand ondersteuning) is een jaar geldig na factuurdatum. Heb je meer nodig, geen probleem. Een nieuwe serie is weer een jaar lang geldig.

bedrijfsondersteuning wandel natuurcoaches

Extra: uit handen nemen van de financiële administratie

Vind je coachen leuk, maar hik je aan tegen de financiële administratie van je (toekomstige) onderneming? Laat dat geen belemmering zijn. Ook daarin kan ondersteuning door jes-creations geboden worden.

Sommigen zien op tegen de financiële administratie van hun wandel- & natuurcoach praktijk. Het is mogelijk om deze administratie uit handen te nemen, zoals het inrichten van deze administratie, het sturen van facturen, het bijhouden van de inkomsten en uitgaven en de btw-aangifte (indien van toepassing).

Neem vrijblijvend contact met ons op als je van deze service gebruik wilt maken. Wij denken graag mee. Klik hier voor financiële ondersteuning van jouw onderneming.

Meld je aan:

Wil je ook graag ondersteuning voor jouw wandel- & natuurcoach praktijk, tussentijds overleg hoe zaken aan te pakken, knelpunten te bespreken of een inspiratiesessie, zodat jij weer verder kan met coachen? Hetgeen jij tóch het leukste vindt? Meld je aan voor bedrijfsondersteuning, van een half uur per maand, voor € 37,50 / maand. Druk op onderstaande knop, kies uit de lijst keuze 15, vul je gegevens verder in. Na aanmelding nemen wij contact met je op. Wil je kennis maken? Dat is prima. In een businesswandeling maken we graag kennis.

bedrijfsondersteuning wandel natuurcoaches

Nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van nieuws over de opleiding wandel- & natuurcoach, wandelcoachtrajecten en andere activiteiten op het gebied van wandelcoaching. Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

  Ik ontvang graag meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 74 70.  Wij stemmen graag met je af wat het meest passend voor je is.