JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

Thema groepswandeling - wandelworkshop

In een thema groepswandeling of wandelworkshop:

- geef ik momenten van uitleg/ onderwijs ook vanuit (de grondtekst van) Gods Woord de Bijbel, over alledaagse thema’s waar jij mee kan worstelen in je dagelijks leven
- aan de hand van een vraag of opdracht die ik meegeef wandel je stukjes in stilte en er zijn momenten waar je iets deelt met een ander uit de groep.
- je komt tot nieuwe inzichten en je komt tot concrete acties wat je eruit mee kan nemen in je dagelijks leven.

Ervaringen:

“Vorige week was het zo mooi met de wandeling! Ik denk er nog regelmatig aan terug en heb de kaart in m’n auto gelegd als reminder. Het helpt me echt om nu meer in die rust te blijven. Heel fijn! Dit wilde ik je nog even mailen”

“Wat is het genieten om zo met elkaar buiten te wandelen. En ’t doet me goed te ontdekken dat ik hier nu ontspannen kan wandelen. Een paar jaar geleden zou ik, in ’t onderdeel van de wandeling net, nog een grote boomstam opgetild en weggeduwd hebben gezien alles waar ik toen mee te maken had. Ik realiseer me nu dat dit niet meer nodig is en weg is. Heel dankbaar voor! ‘”

“Heel speciaal wat er zo gebeurd tijdens deze wandeling. Op een gegeven moment pakte ik een stok, als staf zoals staat in Psalm 23. Bijzonder hier een tijdje mee gelopen te hebben. Ik ervoer hierin Gods bescherming en Zijn leiding. De Psalm ging hiermee nog meer voor mij leven toen we langs gras liepen en langs een plas water. Dit geeft mij een veel dieper besef gegeven dat Hij mijn Herder is en ik in Zijn bescherming leef.”

“Deze dankbaarheidswandeling was echt een bemoediging, dank!”

Voor wie:

- Wil je met elkaar als groepje vriend(inn)en of bijbelstudiegroep een thema groepswandeling doen? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.
- Spreekt het je aan? Geef het aan mij door, bij voldoende interesse plan ik een wandeling. Ik breng je ervan op de hoogte en als je kunt kan je je aanmelden.
- Ook geef ik workshops voor conferenties. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 30 personen

Graag sluit ik aan bij het thema waar jij/ jullie mee bezig zijn. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Recente thema wandelingen:
- Shalom wandeling
- Dankbaarheidswandeling
- Mijn ziel komt tot rust in U - wandeling