JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

1 dag praktisch wandelcoachen

Misschien ben je al een tijdje bezig om meer met wandelen en coaching te gaan doen? En weet je niet precies hoe je dit kan aanpakken?

jes-creations biedt 1 dag wandelcoaching aan om verdere stappen te gaan zetten in het wandelcoachen. In deze dag ga je gericht aan de slag met een eigen doel/droom/wens, om ook zelf te ervaren wat dit met je kan doen. Zodat je vaardiger wordt wandelcoaching toe te passen in je coaching/ hulpverlening of pastorale begeleiding die je biedt.

Kom wandelcoaching ervaren en de impact die het heeft/geeft.

slide wandelcoaching winter01

Op deze 1 dag praktische wandelcoachen:
  • Leer je gebruik te maken open vragen (lijkt zo vanzelfsprekend, maar blijkt telkens weer een hele uitdaging)
  • Doelgericht te wandelcoachen, om daadwerkelijk stappen te zetten (zelf, of hoe anderen hierin te coachen/ begeleiden)
  • Hoe het wandelen en de natuur er bij betrekken
Voor wie is deze 1-dag-praktisch-wandelcoachen
  • Voor iedereen die wandelen en coaching wil combineren en net wat praktische handvatten nodig heeft hoe dit concreet te doen.
  • Zich lerend opstelt en een actieve bijdrage levert aan deze dag.
Wanneer?

Nog geen nieuwe dag gepland. Interesse? Stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tijd:

Van 10:00 - 16:00 uur.

kosten:

De investering voor 1 dag bedraagt € 242,-- per persoon, koffie/thee en een eenvoudige lunch. (Voor zakelijke tarieven neem contact met ons op.)

Aanmelden:

aanmelden

 

 

Nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van nieuws over de opleiding wandel- & natuurcoach, wandelcoachtrajecten en andere activiteiten op het gebied van wandelcoaching. Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief van jes-creations: Kunstschilderen, Bijbels Hebreeuws, Wandel- & natuurcoaching:

algemene nieuwsbrief jes creations

Wil je graag meer informatie over het aanbod van jes-creations (Wandelcoaching, Hebreeuws, Kunstschilderen, Tuinonderhoud/coaching), vraag de informatie aan, via onderstaande knop:

Ik ontvang graag meer informatie dec 2023

met je (pastorale) Team een dag wandelcoaching ervaren?

Mocht je zelf een groepje mensen kennen die deze praktische coachdag willen ontvangen, of iets anders? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je op een andere manier iets met wandelcoaching willen doen, bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijke wandeling of een wandelcoachtraject? We vernemen het graag.
We spreken dan een of meerdere wandelingen af, geheel afgestemd is op jouw vraag.

*Algemene voorwaarden van toepassing.


Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Als (hoofd)docent van de opleiding tot wandel- en natuurcoach binnen jes-creations vindt hij het waardevol dat studenten groeien in zelfvertrouwen, stappen maken in het vaardiger worden in de coaching en hiermee met een open blik met een ander op pad kunnen gaan.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en o.a. de training krachtgericht coachen. Al haar kennis en ervaringen zijn waardevolle bouwstenen in haar werk als wandelcoach. Marijke biedt een bijdrage aan onderdelen in de opleiding. Ze geeft ook graag onderwijs vanuit (de grondtekst van) Gods Woord over alledaagse thema's, onder andere in het begeleiden van groepswandelingen, geven van (wandel)workshops of lezingen. Schilderijen kunnen hierbij ondersteunend zijn.  

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, ook in opdracht.

Wandelcoaching: het bieden van wandelcoaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, trainingen in gespreksvaardigheden, supervisie en bedrijfsondersteuning en toerusting van pastorale teams, begeleide groepswandelingen ook als workshop aan te bieden bij conferenties.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om Hebreeuwse woorden of letters in het ontwerp te verwerken.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.