JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

Ervaring wandelcoachtraject 'andere kijk op mijn leven gekregen'

Wandelcoachtraject bij jes-creations José* heeft opgeleverd (4 coachwandelingen van 1 ½ uur, in 3 maanden).

Wandelcoach Marijke

Wat was de reden dat je in coaching kwam?

Ik liep tegen heel wat dingen aan en zelf wist ik niet waar het aan lag. Maar samen ben ik er met de wandelcoaching achter gekomen. Het heeft me handvatten gegeven. Niet alleen voor de situatie waarin ik zat, maar ook voor wat ik nodig heb in mijn verdere leven.

WAt was helpend in de coaching?

Dankzij de wandelcoaching heb ik een heel andere kijk op mijn leven gekregen. Door de gesprekken heen heb ik leren inzien dat ik er ook toe doe en dat ik mag zijn wie ik ben. Vanaf het begin voelde ik mij al vertrouwd bij jou, waardoor ik open kon zijn. Dank voor je echte oprechte betrokkenheid!

En ik heb keuzes gemaakt die ik zonder deze wandelcoaching niet zou hebben durven maken. Dit heeft echt nieuwe wegen geopend in mijn leven. Zo heb ik inmiddels de overgang gemaakt naar een nieuwe werkplek, vind ik rust in nieuwe hobby’s die ik heb ontdekt en sta ik elke morgen heel anders op (vol goede moed en op tijd).

Wat heeft nog meer geholpen?

Fijn en ook lastig vond ik het als je mij eerst zelf liet nadenken als je een vraag stelde. Je gaf mij de tijd en kwam niet gelijk zelf met antwoorden. Na een tijdje gaf je zelf ook aanvullingen, wat ik fijn vond. Door dit heen heb ik geleerd hoe ik denk en wat ik beleef en voel. Ik heb leren kijken naar mijzelf, wat maakt mij vrolijk, wat maakt mij verdrietig, en hoe kan ik daarmee omgaan.

* wegens privacy redenen is José niet haar echte naam.

 


Coaching om meer grip in je leven te krijgen, ook iets voor jou?

Wil je ook meer grip op je leven en weet je niet hoe? Dan is wandelcoaching een goede manier.

Of wil je juist anderen coachen?

Per september start er een opleiding tot professioneel wandelcoach

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 12 08 74 70