JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

Wandelcoachopleiding 10 dagdelen variant

Wandel- & natuurcoach opleiding 10 dagdelen variant + 10 uur keuzemodules, met dezelfde inhoud en kwaliteit als de 5-daagse opleiding wandel- & natuurcoach.

Verschillen met de 5-daagse wandel- & natuurcoachopleiding; in de 10 dagdelen variant:

 • Lesdag gemiddeld 1 keer per maand, met uitzondering van de zomermaanden en de decembermaand.Advertentie 10 dagdelen variant wandelcoaching
 • Gemiddeld ben je 4 uur per week bezig met deze opleiding.
 • Meer tijd voor studie en ontwikkeling van je coaching en als je dat wilt opzetten van een eigen coachprakijk
 • Kortere lesdagen van 13:00 - 17:00 uur op diverse locaties in de omgeving van Ede.
 • Zoveel mogelijk buiten les en oefenen met de wandel- & natuurcoach oefeningen.
 • 10 uur keuzemodules, welke je ook nog ná de opleiding kan volgen.

Data studiejaar 2024/2025:

2024: 22 maart, 26 april, 24 mei, 21 juni, 20 september, 25 oktober, 22 november
2025: 7 februari, 7 maart en de laatste 11 april
 
Van 13:00 uur tot 17:00 uur in Ede op verschillende locaties (heide, bos, akkers en weilanden).
 
Start van de opleiding:
De opleiding gaat 22 maart a.s. van start. Er zijn al verschillende aanmeldingen.
 
Inhoud:
 

In de wandel- & natuurcoach opleiding 10 dagdelen variant, bij jes-creations leer je op een doelgerichte en professionele manier anderen te coachen. Dit wordt ondersteund met diverse coachmodellen, coach-gespreksvaardigheden en wandel- & natuurcoachoefeningen.

We trainen met een kleine groep (4-6 personen), hierdoor kunnen persoonlijke leerwensen worden afgestemd op de wandel- & natuurcoaching die jij wilt bieden. Zoals het beginnen van een wandelcoachpraktijk, of het geleerde toepassen in het (wandel)pastoraat. Het leren van het stellen van de juiste vragen op het juiste moment. Tools om te coachen of de natuur meer in de gespreksvoering te betrekken. De opleiding is ook zeer geschikt voor diegene die wandelcoaching wil toepassen in gesprekken met anderen in sociale beroepen. Al met al leer je een professionele coachbasis, om al wandelend te kunnen coachen. Tijdens de lesblokken is er ruimte voor verwerking van het geleerde en oefenen we met de stof (ervaringsgerichte coaching), zodat je toegerust aan het wandelen gaat met je eigen (proef)klanten.

Dé wandel- & natuurcoachopleiding 10 dagdelen variant bij jes-creations:

 • Kleine groepen 4-6 personen
 • Klassikaal 10 halve lesdagen, 10 uur keuzemodules en intervisie met de groep
 • Wandel- & natuurcoach coachgespreksvaardigheden
 • Bijbelse onderbouwing, inclusief pastoraat
 • De opleiding is opgebouwd vanuit 'Horen', 'Zien' en 'Wandelen'.
 • Persoonlijke feedback
 • Open en oplossingsgerichte vragen stellen en het bieden van doelgerichte coaching met een - to the point - coachmodel.
 • Kennis van en over bomen, planten & de natuur in de coachgesprekken inzetten.
 • Gebruik maken van meer dan 50 verschillende wandel- & natuurcoach oefeningen en je weet wanneer je deze het beste kan inzetten.
 • Weet je (als je dat wilt) op welke wijze je je eigen wandelcoach-aanbod (pr-marketing-acquisitie) wilt vormgeven.
 • Mogelijkheden voor bedrijfsondersteuning (na de opleiding) of als je al werkt als wandel- & natuurcoach.

 

Download de brochure:foto brochure wandel natuurcoachopleiding 10 dagdelen variant

In de brochure staat meer informatie over de inhoud van de opleiding, investering, programma van de opleiding. Klik op onderstaande groene knop, vul je gegevens in en ontvang de brochure in je mail. Mochten onderstaande linken niet werken, je kan altijd een mailtje sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 download de brochure wandelcoaching 10 dagdelen variant

 

Wil je ook professioneel wandel- & natuurcoach worden? Meld je aan voor de opleiding wandel- & natuurcoach, vanaf 22 maart 2024:

Bij het indrukken van onderstaande knop, zie je een lijst. Vink keuze 1a aan. Vul je gegevens verder in. Druk daarna op de knop 'ik wil me graag aanmelden'. Nadat we je keuze ontvangen hebben, nemen we contact met je op.

Ik meld mij aan voor de wandelcoaching 10 dagdelen

 

Heb je vragen:

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend gesprek of de opleiding geschikt voor je is? Of wil je graag, in februari, een kosteloze proefwandeling van 1 uur in Ede om wandelcoaching te ervaren? App/bel naar 06 12 08 74 70 (Ruben) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een kosteloze proefwandeling kan je klikken op bovenstaande aanmeldknop en dan kiezen voor keuze 10.

Nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van nieuws over de opleiding wandel- & natuurcoach, wandelcoachtrajecten en andere activiteiten op het gebied van wandelcoaching. Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief wandel- & natuurcoaching: feb 2024 - verschillen opleidingen, bedrijfsondersteuning en themawandeling
 • Nieuwsbrief wandel- & natuurcoaching: jan 2024 - een review van een oud-student Betty
 • Nieuwsbrief wandel- & natuurcoaching: jan 2024 - de 10 dagdelen variant
 ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief van jes-creations: Kunstschilderen, Bijbels Hebreeuws, Wandel- & natuurcoaching:

Algemene nieuwsbrief: februari 2024

algemene nieuwsbrief jes creations


 


Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Als (hoofd)docent van de opleiding tot wandel- en natuurcoach binnen jes-creations vindt hij het waardevol dat studenten groeien in zelfvertrouwen, stappen maken in het vaardiger worden in de coaching en hiermee met een open blik met een ander op pad kunnen gaan.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en o.a. de training krachtgericht coachen. Al haar kennis en ervaringen zijn waardevolle bouwstenen in haar werk als wandelcoach. Marijke biedt een bijdrage aan onderdelen in de opleiding. Ze geeft ook graag onderwijs vanuit (de grondtekst van) Gods Woord over alledaagse thema's, onder andere in het begeleiden van groepswandelingen, geven van (wandel)workshops of lezingen. Schilderijen kunnen hierbij ondersteunend zijn.  

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, ook in opdracht.

Wandelcoaching: het bieden van wandelcoaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, trainingen in gespreksvaardigheden, supervisie en bedrijfsondersteuning en toerusting van pastorale teams, begeleide groepswandelingen ook als workshop aan te bieden bij conferenties.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om Hebreeuwse woorden of letters in het ontwerp te verwerken.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.