JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

reacties uit coachwandelingen

"Bedankt Marijke voor je luisterend oor. Ik heb me altijd 100 procent geaccepteerd gevoeld, wat een heel veilige basis was.''

 

"Bedankt voor de inspirerende wandelcoachgesprekken. 't Heeft echt geholpen om dingen op een rij te krijgen voor mijzelf. Fijn dat de Bijbel hier een plaats in kreeg. Veel aan gehad!"

 

"Dank je wel voor onze fijne en waardevolle gesprekken. Ik heb er veel van geleerd. Je liet me een stap verder denken en dat hielp me om nieuwe / andere inzichten te krijgen op mijn eigen handelen. Dank daarvoor. Shalom !"

 

Sanne over het wandelcoachtraject 'kies voor meer rust in mijn leven'

  • Wat trouwens ook heel fijn was zijn de verrassende vragen die je stelt. Gelukkig niet van die standaard hulpverleningsvragen als 'en... hoe voelt dat'. Nee, het ging gewoon als vanzelf en ik voelde mij heel vrij dingen te kunnen delen.
  • Ik ben echt verrast door je creativiteit. Ook bijzonder hoe niets voorspelbaar was, elke route en elke wandeling was weer anders. En ook je flexibiliteit.
  • Zelfs in de regen lopen was leuk!

Klik hier voor het wandelcoachtraject van Sanne

 

Noor over het wandelcoachtraject 'werk en leven' (1)

Wat een impact hebben de beelden uit de natuur hierbij en ervaringen die we tijdens het wandelen opdeden. Zo merkte ik dat ik erg aan de zijlijn bleef staan, terwijl ik juist diep van binnen gewoon tussen de schapen in de kudde wilde staan die we tegenkwamen. Ook heeft mij het beeld vawandelcoaching 03n de keus tussen een verhard pad en een bospad erg geholpen om te zien welke route ik wil bewandelen met m’n werk.

Klik hier voor het wandelcoachtraject van Noor

 

wandelcoachtraject 'werk en leven' (2)

Ik vond het een mooi traject. Het heeft mij veel inzichten gegeven. Ook het hardop uitspreken van bepaalde zinnen en woorden heeft mij goed gedaan. Ik dacht namelijk altijd dat ik het moest kunnen, geen hulp kon vragen. Vond dat ik teveel was en werd geplaagd door allerlei gedachten die in de loop van de jaren in mijn gedachten zijn gekomen: ‘wat zullen de mensen wel niet denken’. Ik ben hierop uitgedaagd, want ik durfde bijna geen contact meer aan te gaan. Vereenzaming ligt dan op de loer. Tijdens en na de coaching ben ik stappen gaan zetten, heb mijn grenzen aangegeven, ben op anderen afgestapt en dat voelt heel bevrijdend. Ik had niet gedacht dat er zoveel los zou komen, maar ik ben heel blij dat ik dit traject ben ingegaan.

 

andere reacties uit samengestelde coachwandelingen (1):

 “Al heb ik jarenlange therapieën gehad, dankzij het wandelcoachtraject ben ik echt gaan ervaren dat ik er mag zijn en wat van mijn leven mag maken. Ook ben ik meer mijn grenzen aan gaan geven. Dat laatste is best moeilijk, maar ik doe het.
Ik vond het eerst wel gek hoor te gaan wandelen, maar het heeft mijn leven - in positieve zin -  op z’n kop gezet.”

 

(2)

Johan is in beweging gekomen, zegt hij zelf. Door een wandelcoachtraject van 4 gesprekken heeft hij weer richting gekregen in zijn leven. Hij heeft knopen doorgehakt en plannen gemaakt voor de toekomst. Door wandelcoaching heeft hij ontdekt dat er veel meer mogelijk is dan hijzelf voor mogelijk hield. Vrienden vinden Johan ook veel actiever dan daarvoor.” Johan zijn leus:

Als niemand je vraagt, moet je zo mogelijk zelf een stap zetten!

 

Herken je jezelf in een van bovenstaande reacties?

Misschien is een wandelcoachtraject ook iets voor jou!

Neem vrijblijvend contact op over onderstaande wandelcoachtrajecten.

Wandelcoaching-trajecten:

Wandelcoachtraject kies voor meer rust in je leven

Wandelcoachtraject vreugdevol werk en leven