JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

Wandelcoachtraject van Noor 'werk en Leven'

Wandelcoaching bij jes-creations heeft mij geholpen niet ‘te blijven zitten waar ik zit’, maar écht in beweging te komen. Super hoe binnen een paar gesprekkewandelaarn en in korte tijd (paar maanden) ik helder heb gekregen wat er leeft in m’n hart en ik van hieruit keuzes heb gemaakt en nu verdere stappen hierin onderneem.

wandelcoaching 02Wat mij heel erg heeft geholpen is om letterlijk de spanning te ervaren, met behulp van beelden uit de natuur, tussen het verschil van mijn situatie toen (bij het begingesprek) met wat er bij mij past en wat ik daadwerkelijk wil. De vragen die gesteld werden hielpen mij meer zicht te krijgen op het probleem dat ik al langere tijd (sluimerend) ervoer, maar niks mee deed. Ik ben aangemoedigd niet te leven en denken vanuit belemmeringen (‘weet ik niet’, ‘het hoort zo’, ‘dat kan ik niet’), maar te kijken naar wat wél mogelijk is. Niet te leven vanuit angsten, twijfels en negatieve gedachten, maar te zien waar het wérkelijk om gaat en waar ik uit / voor wil leven. Bijzonder om hier (letterlijk) bij stil te staan.

Wat een impact hebben de beelden uit de natuur hierbij en ervaringen die we tijdens het wandelen opdeden. Zo merkte ik dat ik erg aan de zijlijn bleef staan, terwijl ik juist diep van binnen gewoon tussen de schapen in de kudde wilde staan die we tegenkwamen. Ook heeft mij het beeld vawandelcoaching 03n de keus tussen een verhard pad en een bospad erg geholpen om te zien welke route ik wil bewandelen met m’n werk. Voorwerpen uit de natuur en foto’s hiervan maken wandelcoaching heerlijk praktisch en helpen om concrete doelen te stellen en hiervoor te gaan. Ik raad het iedereen aan om wandelcoaching bij jes-creations te volgen!

Dank voor alle mooie inzichten !

Herken je je in het verhaal van Noor?

Wil je net als Noor gecoached worden? Dit kan ook voor jou!
  • Zit jij ook niet zo lekker in je werk?
  • Wil je wat anders?
  • Wil je inzicht in jouw specifieke talenten om die beter in het huidige werk in te zetten?
  • Heb je het gevoel dat je niet tot je recht komt op je huidige werk?
  • Heb je iemand nodig met een frisse blik, die vanuit een andere perspectieven bekijkt? 

Een wandelcoachtraject is een mooie manier om al wandelend hier meer zicht op te krijgen.

Uit hoeveel wandeling bestaat dit wandelcoachtraject?

4 wandelingen in Hoekelum of het Edesche Bos in Ede van 1,5 uur.

Meer informatie?

Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan ook 06 12 08 74 70

Aanmelden:

Wil je graag ook gecoached worden door Ruben? Meld je aan:

 

 

Terug naar 'coachees vertellen'