JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

Wandelpastoraat in 1 dag

Pastoraat & wandelen in de buitenlucht biedt waardevolle voordelen ten opzichte van gesprekken binnen. Je brengt iemand letterlijk in beweging, stiltes voelen gemakkelijk aan, beelden uit Gods schepping kunnen zichtbaar maken waar geen ‘1000 woorden’ genoeg zijn. Ook kunnen confidenten aan hun emoties uiting geven, zoals boosheid, angsten & teleurstellingen.

Een confident in het proces :

" Op een gegeven moment zag ik een hoop bladeren liggen en ik ging er flink op stampen. Dat ongegeneerd stampen luchtte al lekker op. "

jes-creations biedt 1 of meerdere dag(en) wandelpastoraat om te leren hoe je het pastoraat en het wandelen combineert. Om dit goed te kunnen trainen ga je zelf ook met een doel/droom/wens aan de slag. Zodat je weet wat het is om ook zelf al wandelend wandelpastoraat te ontvangen.

Een confident in het proces: wie ben ik?

" Het was herfst. Het bos was leeg. Bladeren van de bomen af. En toen ineens stond daar in de grijsheid een bloem te bloeien. Dat raakte me. Ik bleef naar deze bloem kijken. En plotseling, uit het niets, kwam er een bij op af. Dat kan helemaal niet, nu, in deze tijd van het jaar, een bloem en een bij! ....   Die bloem staat daar en de bij komt er naar toe! Zo wil ik ook zijn, zoals die bloem. Die wat te bieden heeft en af en toe komt er iemand langs aan wie ik ook wat kan geven " .

Op deze 1 dag praktische wandelpastoraatdag(en), leer je:

• Gebruik te maken van open vragen, bruikbaar voor elk (pastoraal) gesprek;
• Doelgericht bieden van wandelpastoraat, om in korte tijd daadwerkelijk stappen te zetten (zelf, of hoe anderen hierin te coachen/ begeleiden)
• Ontdek hoe je de natuur in kan zetten, als waardevolle toevoeging aan de gesprekken

Ook ontvang je onderwijs vanuit (de grondtekst van) de Bijbel over thema's die je in je pastoraat kan toepassen en ook ter opbouw is voor je zelf.

voor wie?
  • voor diegene die wandelen & pastoraat willen combineren
  • voor diegene die bovenstaande en andere vragen heeft over het pastoraat
  • voor leden van pastorale teams, ouderlingen
  • voor teams in de zorg op welke manier je wandelen kan intergreren in je werk? Neem contact met ons op en vraag naar mogelijkheden die bij jou passen
Investering:

De investering voor 1 dag bedraagt € 242,-- per persoon, handout met diverse vragen, wandel-oefeningen en versnaperingen. (Voor zakelijke tarieven neem contact met ons op.)

Van 10:00 tot 16:00 uur.

aanmelden:

aanmelden

 

 

Mogelijkheid 1: schrijf je in voor deze dag. Bij voldoende gegadigden plannen we een dag in.

Mogelijkheid 2: mocht je zelf al een groepje hebben, neem contact op voor een geschikte dag.

Mogelijkheid 3: jes-creations zet deze dag uit, waarop je je kan aanmelden. Geef je interesse alvast aan en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef je interesse aan en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief over 'wandelcoaching' van jes-creations.

meer nodig voor jezelf?

Wandelpastoraat in 3 dagen: prijs op aanvraag.

Opleiding tot wandel - & natuurcoach, ook bruikbaar voor het pastoraat, inschrijving voor maart en september 2023