JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

Wandelcoachtraject van Sanne 'kies voor meer rust in mijn leven'

Wandelcoach: Marijke

Wat was de reden dat je je hebt aangemeld voor een wandelcoachtraject?

Ik liep vast op allerlei verschillende gebieden van mijn leven. Ik kon er zelf niet uitkomen en ook niet met hulp van vrienden. Ik had iemand nodig met een frisse blik, die het vanuit een andere hoek bekijkt. In contact met jou merk ik dat ik je kan vertrouwen. Je bent wijs en ik voel mij serieus genomen. Dus zo durfde ik b3vlinderij je aan te kloppen.

Wat werkte tijdens de wandelcoaching goed voor jou?

Ik vond het heel fijn die wisselwerking, dat je ook soms eens wat van jezelf deelde. Het is op maat, gelukkig niet zo'n afgepast programma of vaste structuur die je volgt. Wat op ons pad kwam tijdens de coachwandeling gebruikte je ook gelijk in de wandelcoaching. Ook leuk hoe je erop inspeelt dat ik het gezellig vind om samen even een bakje koffie te drinken in een restaurant. Dat maakt het helemaal af en goed. En ook trouwens fijn dat het niet hele einden lopen zijn van 20 kilometer ofzo. Er was een juiste balans om ook regelmatig even te rusten en na te denken. En wat echt heel fijn was is dat je ook christen bent en dat ik een klik ervaar in contact.

Wat heeft de wandelcoaching voor je opgeleverd?
  • Meer zelfinzicht in de situatie en in mijzelf.
  • Meer rust in de chaos.
  • Problemen waren groot in het begin maar werden steeds kleiner en behapbaar.
  • In de wirwar van emoties heeft het mij heel erg geholpen om concrete doelen te stellen.
  • Niks was vreemd, het mag er gewoon allemaal zijn. Geen moment heb ik veroordeling geproefd. Ik voel mij helemaal serieus genomen. Ook de foto's die je maakte en daarna opstuurde tonen je betrokkenheid.
Wat vond je van de wandelcoaching? Heb je nog tips?
  • Wat trouwens ook heel fijn was zijn de verrassende vragen die je stelt. Gelukkig niet van die standaard hulpverleningsvragen als 'en... hoe voelt dat'. Nee, het ging gewoon als vanzelf en ik voelde mij heel vrij dingen te kunnen delen.
  • Ik ben echt verrast door je creativiteit. Ook bijzonder hoe niets voorspelbaar was, elke route en elke wandeling was weer anders. En ook je flexibiliteit.
  • Zelfs in de regen lopen was leuk!
Wil je net als Sanne gecoached worden? Dit kan ook voor jou!
  • Loop je ook tegen dingen aan in je leven?
  • Heb je iemand nodig met een frisse blik, die vanuit een andere perspectieven bekijkt? 

Een wandelcoachtraject is een mooie manier om al wandelend meer rust te ervaren in je dagelijks leven.

Uit hoeveel wandeling bestaat dit wandelcoachtraject?

4 wandelingen in Hoekelum of het Edesche Bos in Ede van 1,5 uur.

Meer informatie?

Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan ook 06 12 08 74 70

Aanmelden:

Wil je graag ook gecoached worden door Marijke? Meld je aan:

 aanmeldknop wandelcoach traject kies voor meer rust in je leven

Wandelcoach Marijke


Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en trainingen zoals krachtgericht coachen. Ze werkt als professioneel wandelcoach. Naast de persoonlijke wandelcoachtrajecten, wandelt ze ook graag met groepen in bijvoorbeeld wandelworkshops, begeleide groepswandelingen. Hierin wordt onderwijs vanuit (de grondtekst van) Gods Woord over alledaagse thema's gecombineerd met stukjes wandeling met praktische opdrachten in het thema van de wandeling.  

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, ook in opdracht.

Wandelcoaching: het bieden van wandelcoaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, trainingen in gespreksvaardigheden, supervisie en bedrijfsondersteuning en toerusting van pastorale teams, begeleide groepswandelingen ook als workshop aan te bieden in conferenties.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.