JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

Ervaring wandelcoachtraject ‘meer rust in onze relatie’

Hieronder volgt een klein stukje getuigenis van een jong stel wat in coaching kwam. Ze hebben 4 coachgesprekken aangevraagd van 1,5 uur.

Wandelcoach: Ruben

Wat was de reden dat jullie in coaching kwamen?

We stootte samen telkens tegen hetzelfde probleem aan. Het vertrouwen in elkaar verslechterde en ’t lukte ons niet hier verdere stappen in te nemen ten goede.

WAt was helpend in de coaching?

De rustige en mooie omgeving en het wandelen zelf hielp ons om open over onze gevoelens te praten en tot rust te komen. Ruben begreep onze redeneringen en gedachtegangen en we voelden ons daardoor begrepen. In de wandelingen was een heel goede balans tussen praktische handvatten in onze relatie en in relatie met Jezus. Daarnaast keken we niet naar het verleden, maar juist naar de toekomst en werden de positieve momenten benadrukt. Vanuit daar konden we verder en komen tot oplossingen in onze situatie en relatie.

Wat heeft nog meer geholpen?

Ook hebben tussentijdse concrete opdrachten ons zin gegeven om verder de Bijbel in te duiken. Er is nu veel meer rust gekomen in onze relatie, waarin God een hele belangrijke rol speelt. We hebben veel meer vertrouwen gekregen in God en in elkaar. Wanneer we weer tegen angst aanlopen kunnen we dit vanuit geloof en vertrouwen loslaten en op een positieve manier naar de toekomst kijken!


Coaching in je relatie ook iets voor jou?

Wil je ook meer rust in je relatie en weet je niet hoe? Dan is wandelcoaching een goede manier.

Of wil je juist anderen coachen?

Per maart & september 2023 start er een opleiding tot professioneel wandel - & natuurcoach

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 12 08 74 70


Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Als (hoofd)docent van de opleiding tot wandel- en natuurcoach binnen jes-creations vindt hij het waardevol dat studenten groeien in zelfvertrouwen, stappen maken in het vaardiger worden in de coaching en hiermee met een open blik met een ander op pad kunnen gaan.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en o.a. de training krachtgericht coachen. Al haar kennis en ervaringen zijn waardevolle bouwstenen in haar werk als wandelcoach. Marijke biedt een bijdrage aan onderdelen in de opleiding. Ze geeft ook graag onderwijs vanuit (de grondtekst van) Gods Woord over alledaagse thema's, onder andere in het begeleiden van groepswandelingen, geven van (wandel)workshops of lezingen. Schilderijen kunnen hierbij ondersteunend zijn.  

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, ook in opdracht.

Wandelcoaching: het bieden van wandelcoaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, trainingen in gespreksvaardigheden, supervisie en bedrijfsondersteuning en toerusting van pastorale teams, begeleide groepswandelingen ook als workshop aan te bieden bij conferenties.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om Hebreeuwse woorden of letters in het ontwerp te verwerken.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.