JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

Groepstraining wandel - & natuurcoaching

Leer al wandelend zien en horen waar de ander zich in wil laten coachen. Dit door de juiste type vragen, dat wil zeggen enkel open vragen, te stellen en de natuur op een creatieve manier te betrekken in je gesprekken.

Voor wie?

Loop je ook wel eens rond met de gedachte:

 • 'Ik kan meer uit mijn (wandel)coaching halen, maar ik weet niet hoe ik dit het beste kan doen'.
 • 'Ik blijf maar invullen, hoe krijg ik mijn vragen meer open'?
 • 'Ik vervul al jaren een reddersrol, wil alles zelf oplossen en kom te vroeg in actie. Hoe krijg ik anderen met wie ik wandel zelf in actie?
 • 'Ik wil graag meer de natuur betrekken bij mijn wandelgesprekken'.
 • 'Ik wil graag al wandelend pastoraat geven, maar hoe pak ik dat aan'.
 • Of heb je al een (wandel)coach-prakijk en wil je meer buiten coaching geven?
 • Of heb je een anderen vraag ...
In een half jaar leer je met deze training:
 • verbeteren van je coachgespreksvaardigheden, zoals goed aansluiten bij de klant (in coaching of pastoraat), juiste timing van vragen stellen, etc.
 • op welke manier coaching of pastoraat buiten vorm te geven
 • gebruik makend van eenvoudige oplossingsgerichte modellen en type vragen, zodat je klant in zijn of haar kracht gezet wordt en actief betrokken is
 • gebruik te maken van de natuur, hetgeen we onderweg tegenkomen
 • En ga je aan de slag met je eigen doelen.
Waar?

In de prachtige bossen van Ede, Edesche Bos of Hoekelum.

Wanneer?

Data voor 2024 zijn nog niet gepland. Heb je interesse? Per telefoon: 06 12 08 74 70 of per mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Investeringen:
 • 4 middagen van 13.00 - 16.00 uur
 • al wandelend buiten, tussentijds een versnapering in een horecagelegenheid waar gebruik gemaakt kan worden van sanitair.
 • in een groepje van maximaal 4 personen
 • tussentijds individuele ondersteuning, in totaal 3 uur per persoon
 • 12 uur plenaire lessen buiten
 • voor € 749,- p/p. inclusief oefenmateriaal en versnaperingen
Verschil training en opleiding

Deze training is niet te vergelijken met de opleiding wandel-  & natuurcoaching die jes-creations ook aanbiedt. Wil je opgeleid worden als wandelcoach, diverse coachmodellen leren gebruiken, zicht krijgen op het gehele coachproces van intake t/m afronding en begeleiding ontvangen in het ontwerpen van je wandelcoachproduct? Dan lijkt de opleiding meer passend voor je te zijn. Neem contact met me op over de mogelijkheden en wat het beste aansluit bij jouw vraag en wens.

Meld je aan:

Word je enthousiast voor deze 'groepstraining wandel - & natuurcoaching'? Geef je interesse aan via onderstaande groene knop (keuze 5). Na het ontvangen van je bericht, nemen we contact met je op.

Ik meld mij aan voor de groepstraining wandel natuurcoaching

Heb je Vragen?:

Neem gerust contact op voor meer informatie of overleg.
Per telefoon/app: 06 12 08 74 70 of per mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Als (hoofd)docent van de opleiding tot wandel- en natuurcoach binnen jes-creations vindt hij het waardevol dat studenten groeien in zelfvertrouwen, stappen maken in het vaardiger worden in de coaching en hiermee met een open blik met een ander op pad kunnen gaan.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en o.a. de training krachtgericht coachen. Al haar kennis en ervaringen zijn waardevolle bouwstenen in haar werk als wandelcoach. Marijke biedt een bijdrage aan onderdelen in de opleiding. Ze geeft ook graag onderwijs vanuit (de grondtekst van) Gods Woord over alledaagse thema's, onder andere in het begeleiden van groepswandelingen, geven van (wandel)workshops of lezingen. Schilderijen kunnen hierbij ondersteunend zijn.  

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, ook in opdracht.

Wandelcoaching: het bieden van wandelcoaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, trainingen in gespreksvaardigheden, supervisie en bedrijfsondersteuning en toerusting van pastorale teams, begeleide groepswandelingen ook als workshop aan te bieden bij conferenties.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om Hebreeuwse woorden of letters in het ontwerp te verwerken.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.