Financiële administratie - backoffice

Financiële administratie - backoffice voor startende ondernemers in (wandel)coaching en andere vormen van coaching. En voor die ondernemer die geïnteresseerd is om zijn administratie uit te besteden.

Extra: uit handen nemen van de financiële administratie van jouw onderneming

Vind je coachen of een eigen onderneming leuk, maar hik je aan tegen de financiële administratie van je (toekomstige) of huidige onderneming? Laat dat geen belemmering zijn. Ook daarin kan ondersteuning door jes-creations geboden worden in samenwerking met een administratiekantoor. Vooral voor starters hanteren we gunstige tarieven.

Het is mogelijk om deze administratie uit handen te nemen, waarbij je 24/7 toegang en inzicht hebt in de financiële status van je eigen onderneming. De financiële administratie wordt voor je bijgehouden en zelf kom je toe aan hetgeen je het leukste vindt om te doen, namelijk: ondernemen.

Werkzaamheden:

 • zoals het inrichten van deze administratie in boekhoudkundig programma SnelStart, zoals de grootboekrekeningen, klanten, leveranciers, producten. Een online administratie heeft als voordeel dat je 24/7 overzicht hebt in hoe je ervoor staat
 • het sturen van facturen via een sjabloon: je geeft de gegevens van je klanten door, het product en wij verzorgen de facturatie, vanuit SnelStart
 • debiteuren en crediteurenbeheer
 • het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, via automatische bankkoppeling: wij zorgen voor de juiste boekingen. Heb je een bon of factuur, app of mail deze direct door.
 • Het betalen van facturen via verzamelbetalingen en het aanmaken van betaalbestanden.
 • btw-aangifte (indien van toepassing): tot een omzet van € 20.000,- kan de KOR (kleine ondernemersregeling) worden toegepast en waardoor je bent vrijgesteld van omzetbelasting (btw). Dit moet worden aangevraagd en wordt niet automatisch door de belastingdienst toegepast.
 • Of andere financiële administratieve taken.

Voorwaarden:

 • Voor het up to date houden van de administratie is het van belang om facturen, bonnen en andere documenten tijdig en correct aan te leveren.
 • Ondernemers blijft ten allen tijd aansprakelijk en verantwoordelijk voor de eigen keuzes binnen de onderneming. jes-creations kan op verzoek adviseren over de bedrijfsvoering.
 • Minimaal voor een jaar, daarna per maand opzegbaar.

Prijzen:

Abonnement (online) voor de administratie: € 9,95 / mnd

Abonnement

van tot % jaaromzet minimum  incl. abonnement
€ 0,- € 10.000,- 7 % van de omzet € 25,- per maand € 34,95 / maand*
€ 10.000,- € 20.000,-   € 50,- per maand, tot een maximum van € 950,- per jaar € 59,95 / maand*
€ 20.000,- € 50.000,-   € 100,- per maand, op basis van (uur*tarief) + abonnement naculculatie*
       Prijspeil 2024, excl. 21 btw
 
Rekenvoorbeeld: jaaromzet € 6000,-- De vergoeding (6000/100*9%) = € 540,- + (12*9,95) = 119,4 Totaal: € 659,4, daarvan wordt (25*12)+(12*9,95), per maand € 34,95 in rekening gebracht. Aan het einde van het jaar wordt aan de hand van de gegenereerde omzet, de vergoeding berekent op basis van naculculatie. 

Werkzaamheden meerprijs:

 • contact leggen met debiteuren die de uiterste betaaltermijn passeren
 • jaarafsluiting en belastingaangifte kan tevens worden uitgevoerd via (uren*tarief), dit wordt apart gefactureerd.

 Neem vrijblijvend contact met ons op als je van deze service gebruik wilt maken. Wij denken graag mee.

Meld je aan:

Wil je ook graag ondersteuning voor de financiële administratie van jouw onderneming? Zodat jij aan je onderneming kan werken ipv. in je onderneming? Hetgeen jij tóch het leukste vindt? Meld je aan financiële administratie - backoffice, vanaf € 34,95 per maand. Druk op onderstaande knop, kies uit de lijst keuze 15, vul je gegevens verder in. Na aanmelding nemen wij contact met je op. Wil je kennis maken? Dat is prima. In een businesswandeling maken we graag kennis.

bedrijfsondersteuning wandel natuurcoaches

Nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van nieuws over de opleiding wandel- & natuurcoach, wandelcoachtrajecten en andere activiteiten op het gebied van wandelcoaching. Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

  Ik ontvang graag meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 74 70.  Wij stemmen graag met je af wat het meest passend voor je is.